Sparģeļi ar spinātu ravioli un citronu krēma mērci
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, līdz 20 min., Satur glutēnu, Pamatēdieni, Veģetārie ēdieni, Makaronu ēdieni

Sparģeļi ar spinātu ravioli un citronu krēma mērci

4 personām
Līdz 20 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 pac
    Svaigā olu pasta Rimi ar spinātiem un Riccota sieru
  • 1 gab
    Citrons 
  • 400 ml
    Saldais krējums 
  • 4 saujas
    Biešu dīgsti
  • pēc garšas
    Sāls
  • 1 bunte
    Zaļie sparģeļi
  • pēc garšas
    Pipari
 

Pamācība

Pasniedz visu kopā, gan sparģeļus, gan ravioli un pārlej ar mērci, kā arī pievieno biešu dīgstus bagātīgākai krāsai un garšai.

Noskalo sparģeļus. Sakarsē grila pannu, bet tikpat labi derēs arī ikviena cita panna. Sparģeļus cep bez taukvielām, lai tiem izdalītos patīkamā riekstu garša. Sparģeļus grilē vai cep 3–5 minūtes, grozot. Kad tie gatavi, pārkaisa ar sāli un pipariem. Katlā liek vārīties ūdeni. Svaigās pastas vārīšanai nepieciešams liels daudzums ūdens, lai tā nesaliptu. Kad ūdens vārās, ber svaigo pastu un vāra tik ilgi cik norādīts uz iepakojuma, vai, kamēr, ar Riccota sieru pipldītie spinātu ravioli uzpeld uz augšu.

Pa to laiku, kamēr vārās ravioli, gatavo mērci. Izspiež citrona sulu un liek katliņā karsēt. Pievieno saldo krējumu, piparus un nedaudz sāli. Savāra, lai tā iegūst biezāku konsistenci.

Ieteikums!

Sparģeļus var gatavot arī vārītā vai tvaicētā veidā, bet šajā gadījumā būtu labāk, ja tos nomizotu un vārītu ne ilgāk par 2 minūtēm,

30 sekundēm, lai tie nezaudē kraukšķīgumu.

 

Līdzīgas receptes