Sviestā cepta meagre zivs fileja ar pavasara salātiem
Patīk
0 1


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Viegla, vairāk nekā 40 min., Satur zivis, Pamatēdieni, Zivs ēdieni, Veģetārie ēdieni

Sviestā cepta meagre zivs fileja ar pavasara salātiem

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 kg
    meagre
  • 2 ēdamk.
    sviests
  • 1 ēdamk.
    olīveļļa
  • sāls, pipari
  • 400 g
    redīsi
  • 400 g
    zaļie zirnīši
  • 150 ml
    majonēze
  • 1 ēdamk.
    sinepes
  • 1 daiva
    ķiploki
  • 1 gab.
    laims (sula)
  • 1 ēdamk.
    maurloki (Sagriezti)
 

Pamācība

Sadali meagre filejas 4 vienādos gabalos. Sakarsē pannu ar sviestu un olīveļļu. Liec cept ar ādu uz leju. Pārkaisi ar sāli un pipariem. Izkusušo sviestu, ar karoti, laiku pa laikam, aplej fileju. Apgriez uz otru pusi un noņem no karstuma, bet atstāj uz pannas, lai filejas pašas pabeidz gatavoties 3-4 minūtes.

Sagriez salātus, pagatavo mērci un pasniedz!

 

Līdzīgas receptes