Sviestā cepta meagre zivs fileja ar salātiem
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur laktozi, Vidēja, līdz 20 min., Satur zivis, Pamatēdieni, Zivs ēdieni

Sviestā cepta meagre zivs fileja ar salātiem

4 porcijas
Līdz 20 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 kg
    Meagre
  • 2 ēdamk.
    Sviests
  • 1 ēdamk.
    Olīveļļa
  • Sāls un pipari – pēc garšas
  • 400 g
    Jaunie redīsi
  • 400 g
    Zaļie zirnīši Rimi
  • 150 ml
    Majonēze
  • 1 ēdamk.
    Pilngraudu sinepes Selection by Rimi
  • 1 daiva
    Ķiploks
  • 1 gab.
    Laims (sula)
  • 1 ēdamk.
    Maurloki
 

Pamācība

Sadali meagre filejas 4 vienādos gabalos. Sakarsē pannu ar sviestu un olīveļļu. Liec cept ar ādu uz leju. Pārkaisi ar sāli un pipariem. Izkusušo sviestu, ar karoti, laiku pa laikam, aplej fileju. Apgriez uz otru pusi un noņem no karstuma, bet atstāj uz pannas, lai filejas pašas pabeidz gatavoties 3–4 minūtes. Sagriez salātus, pagatavo mērci un pasniedz!

 

Līdzīgas receptes