Taivānas ananasu kūciņas
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur glutēnu, Deserti

Taivānas ananasu kūciņas

6 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 300 g
    milti
  • 150 g
    sviests
  • 2 gab.
    olas (dzeltenumi)
  • 1 tējk.
    cepamais pulveris
  • 75 g
    pūdercukurs
  • 60 g
    piena pulveris
  • 400 g
    ananasi
  • 150 g
    brūnais cukurs
  • 0.5 gab.
    laims (sula)
 

Pamācība

Sāc gatavot mīklu. Sakul sviestu ar pūdercukuru. Sajauc miltus ar cepamo un piena pulveri. Samaisi sviestu ar miltiem un pievieno olas dzeltenumus. Ja nepieciešams, pievieno vēl miltus, lai mīkla nelīp pie rokām. Kamēr gatavo pildījumu, atstāj mīklu uz galda nostāvēties.

Gatavo pildījumu. Attīri ananasu un sakapā. Pievieno cukuru un vāri, līdz tas karamelizējas, tad pievieno laima sulu. Pēc tam atdzesē.

Mīklu sadali astoņos gabalos.

Katru no tiem izrullē apaļu un piepildi ar pildījumu līdzīgi kā pelmeņus. Gatavās kūciņas liec formiņās un cep cepeškrāsnī. Ja nav formiņu, izveido tās no folijas kā apaļu gredzenu, tas noturēs mīklu apaļu, pretējā gadījumā tā izplūdīs pa pannu.

Cep 180 grādos 7 minūtes no vienas puses, tad apgriez uz otru pusi un cep vēl 7 minūtes.

 

Līdzīgas receptes