Tomātu gaspačo zupa
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Viegla, līdz 20 min., Satur glutēnu, Zupas, Veģetārie ēdieni

Tomātu gaspačo zupa

4 personām
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 350 g
    Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem
  • 3 gab.
    Tomāti
  • 1 gab.
    Sarkanā paprika
  • 150 ml
    Ūdens
  • Baziliks
  • 1.5 gab.
    Bagete
  • 3 ēdamk.
    Olīveļļa
  • 1.5 tējk.
    Vīna etiķis
 

Pamācība

Sadala 1/3 daļu bagetes mazākos gabalos, pārlej ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas un apgrauzdē cepeškrāsnī, līdz maize kļūst kraukšķīga. Blendera krūzē liek nelielos gabalos sagrieztu papriku un tomātus, pievieno 100 ml ūdens, tomātu mērci, daļu grauzdētās bagetes, etiķi un olīveļļu. Samaļ

krēmīgā zupā. Ja zupu vēlies biezāku, pievieno vēl bageti, bet ja šķidrāku – pievieno ūdeni.

Pildi burciņās un dodies pusdienot dabā!

 

Līdzīgas receptes