Veģetārais chilli con carne
Patīk
2 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Pamatēdieni, Veģetārie ēdieni

Veģetārais chilli con carne

4 personām
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 400 g
    Četru veidu pupiņu maisījums
  • 400 ml
    Tomātu biezenis
  • 200 g
    Konservēta kukurūza
  • 200 ml
    Dārzeņu buljons
  • 2 gab
    Šalotes sīpoli
  • 1 gab
    Burkāns
  • 1 gab
    Paprika, sarkana
  • 4 daiviņas
    Ķiploks
  • 2 ēd.k
    Vorčestras mērce
  • 1 ēd.k
    Brūnais cukurs
  • 1 tējk
    Kumins
  • 1 gab
    Asais čili
  • 1 gab
    Citronzāle
  • 0.3 tējk
    Ingvers
  • pēc garšas
    Sāls, pipari
  • Papildus:
  • 3 saujas
    Kindza, lociņi
  • 8 gab
    Tortiljas
 

Pamācība

Noskalo visus dārzeņus, nomizo. Sīpolu, burkānu, papriku sagriež mazos, kukurūzas lieluma kubiņos. Viegli apcep uz pannas 5 minūtes. Pievieno uz pusēm pārgrieztu citronzāli, kuminu, smalki sagrieztu čili un ķiplokus. Pielej dārzeņu buljonu vai ūdeni. Vāra 10 minūtes. Kad buljons nedaudz pavārījies, pievieno tomātu biezeni, Vorčestras mērci, ingveru un brūno cukuru. Turpina vārīt, līdz tas nedaudz sabiezē. Pievieno pupiņas un kukurūzu. Nogaršo, ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus vai vēl čili. Pasniedz kopā ar zaļumiem un tortiljām.

Ieteikums!

Izmēģini pupiņu chilli con carne ietīt lavašos, pievienojot nedaudz rīvēta siera, un apcept kraukšķīgus uz pannas vai cepeškrāsnī.

 

Līdzīgas receptes