Vieglā ananasu pasha
Patīk
6 0


Klasifikācijas tagi

Satur olas, Satur laktozi, Vidēja, vairāk nekā 40 min., Deserti

Vieglā ananasu pasha

1 gabali
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 20 g
    želatīns
  • 300 g
    konservēti ananasi (gredzenos), nelielos gabaliņos
  • 300 g
    graudainais biezpiens
  • 1 gab
    citrons
  • 1 gab
    laims
  • 2 ēd.k.
    cukura
  • pēc garšas
    vaniļas cukurs
  • 3 gab
    olu baltumi
 

Pamācība

Traukā ieber želatīnu, pārlej ar 150 ml aukstas ananāsu sulas (kurā bija ananasi) un noliec siltā vietā uz 10 minūtēm, lai želatīns uzbriest. Tad uzsildi (bet nevāri) šķidrumu ūdens peldē, līdz želatīns ir izkusis, un ļauj nedaudz atdzist.

Bļodā sajauc biezpienu, abu citrusu sulas (1 ēd.k. no katra citrusa) un smalki sarīvētas miziņas, cukuru, vaniļas cukuru un ananāsu gabaliņus. Sakul olu baltumus stingrās putās un lēnām iemaisi biezpiena masā. Pēc tam pievieno ananāsu sulu ar želatīnu un iemaisi.

Pildi masu formā un liec ledusskapī atdzesēties uz 2 h. Izņem no ledusskapja īsi pirms dekorēšanas, tad dekorē ar augļiem un olu mērci un pasniedz.

 

Līdzīgas receptes