Vokpannā gatavota pikantā palija
Patīk
1 0


Klasifikācijas tagi

Vidēja, vairāk nekā 40 min., Satur zivis, Zivs ēdieni

Vokpannā gatavota pikantā palija

4 porcijas
Vairāk nekā 40 min.
Vidēja

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 1 gab.
    palija
  • 2 ēd.k.
    eļļa
  • 3 daiviņas
    ķiploks
  • 1 gab.
    šalotes sīpols
  • 0.3 g
    svaiga čili
  • 1 l
    buljons
  • 100 g
    olu nūdeles
  • 5 cm
    ingvers
  • 5 cm
    galangal
  • 1 stiebriņš
    citronzāle
  • 1 gab.
    laima sula
  • 1 tējk.
    zivju mērce
  • 1 tējk.
    cukurs
  • sāls pēc garšas
 

Pamācība

Veselai palijai ādā iegriez strīpiņas. Vokpannā sakarsē eļļu un uz vidēji lielas liesmas cep ķiplokus, sīpolus un čili, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pielej buljonu un uzkarsē. Liec veselu paliju pannā, pievieno ingveru, galangal un citronzāli. Pēc 5 minūtēm uzmanīgi apgriez paliju uz otru pusi un turpini vārīt. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot nūdeles, vāri vēl 2 minūtes un noņem no uguns. Katlā uzvāri ūdeni, pievieno nūdeles, pavāri 2 minūtes un nokās ūdeni. Pasniedz nūdeles kopā ar paliju un austrumniecisko mērci.

 

Līdzīgas receptes