Zemnieku nūdeles ar vistu
Patīk
0 0


Klasifikācijas tagi

Satur soju, Satur olas, Satur sezama sēklas, Satur glutēnu, Pamatēdieni

Zemnieku nūdeles ar vistu

4 porcijas

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 0.5 gab.
    citronzāle (sakapāta)
  • 1 gab.
    ingvera sakne (sakapāta)
  • 1 gab.
    čili (sakapāts)
  • 6 daivas
    ķiploki (smalki sakapātas)
  • 100 ml
    vistas buljons
  • 200 g
    olu nūdeles
  • olīveļļa
  • 2 gab.
    vistas krūtiņa
  • 4 ēdamk.
    sojas mērce
  • 2 gab.
    nori ūdenszāļu lapas (saplēstas smalkos gabaliņos)
  • 2 tējk.
    sezama eļļa
  • 20 g
    sezama sēklas(grauzdētas)
 

Pamācība

Vokpannā sakarsē taukvielas. Kad tās karstas, pievieno citronzāli, ingveru, čili, ķiplokus un visu pacep apmēram 2 minūtes. Tad pievieno buljonu un nūdeles un visu sautē 7 minūtes. Kad nūdeles gatavas, pievieno ūdenszāļu lapas. Citā pannā sakarsē olīveļļu un, kad tā karsta, liec cepties vistas krūtiņas, pievienojot sojas mērci. Apcep no abām pusēm, līdz gaļa ir gatava un zeltaini brūna, un sagriez šķēlītēs. Nūdeles ar visu šķidrumu liec bļodiņās, pa virsu liec gaļas šķēles, uzpilini sezama eļļu, pārkaisi ar sezama sēklām un pasniedz.

 

Līdzīgas receptes