Ziemas salāti ar vistas fileju
Patīk
2 0


Klasifikācijas tagi

Satur soju, Satur selerijas, līdz 20 min., Viegla, Salāti

Ziemas salāti ar vistas fileju

4 personām
Līdz 20 min.
Viegla

 

Pievienot

Sastāvdaļas

  • 2 gab.
    Vistas fileja
  • 1 ēdk.
    Eļļa Selection by Rimi
  • 1 ēdk.
    Tumšā soja
  • 1 tējk.
    Medus
  • 50 g
    Mazo salātlapu Ziemas maisījums Rimi
  • Salātiem:
  • 2 gab.
    Āboli
  • 3 gab.
    Selerijas kāti
  • 2 fab.
    Avokado
  • 2 saujas
    Valrieksti
  • Mērcei:
  • 180 g
    Grieķu jogurts Rimi
  • 1.5 tējk.
    Pesto Selection by Rimi
  • 1 sauja
    Lociņi
 

Pamācība

Sajauc soju ar medu un eļļu un iemarinē vistas filejas. Tad tās cep cepeškrāsnī 180 ̊C apmēram 14 minūtes. Tikpat labi filejas var cept uz pannas.

Gatavo salātus. – Noskalo augļus un dārzeņus un sagriež vienādos gabalos. Pagatavo mērci – sajauc bazilika pesto ar grieķu jogurtu un pievieno svaigi sagrieztus lociņus.

Salātus pārlej ar mērci.

Vistas filejas sagriež strēmelītēs. Kārto uz šķīvja gatavos salātus, virsū liek vistas filejas gabalus. Papildina ar svaigo salātu lapu maisījumu.

Atceries!

Lai salāti neatsulotos, mērci tiem pievieno tikai īsi pirms pasniegšanas.

 

Līdzīgas receptes